postheadericon Glæde over nej til bestråling.

 

Danmarks Aktive Forbrugere (DAF) - er begejstret over at EU-parlamentet tirsdag afviste at tillade nye bestrålede varer i EU.

- "Det er utrolig glædeligt, at EU-parlamentet afviser bestråling som et redskab for virksomheder til at dække over dårlig hygiejne", siger Klaus Melvin Jensen, kampagneleder i DAF.

Læs mere…

 

postheadericon Bestråling skaber giftige stoffer

En ny undersøgelse viser, at bestråling af fedtholdige fødevarer skaber giftige stoffer. Undersøgelsen, der er lavet af et fransk-tysk forskerhold, er delvist finansieret af EU og kommer kun kort tid førend EU-parlamentet den 17. december skal stemme om at tillade flere bestrålede varer i EU.

- "Der er tale om en bombe under kommissionens forslag om at tillade flere typer bestrålede varer i EU", siger Klaus Melvin Jensen kampagneleder i Danmarks Aktive Forbrugere (DAF).

Læs mere…

 

postheadericon Bred samling gensplejsning

Dyrkning af gensplejsede planter i Danmark vil i dag ikke give mærkbare fordele for hverken landbruget, forbrugerne eller samfundet, hedder det i en erklæring fra en usædvanlig bred samling af 11 organisationer, spændende fra Danmarks Aktive Forbrugere og Danmarks Naturfredningsforening til gourmetkokkene i Euro-Toques Danmark, Greenpeace, økologer, biavlere og biodynamikere.

Læs mere…

 
Flere artikler...